Elképzelhető, hogy több tucat földönkívüli faj készül átvenni a hatalmat a bolygó felett - állítja egy bennfentes



Világszintű összeesküvés, vagy az idegenek hatalomátvétele zajlik…?

Egy olyan világ van kiépülőben, amit a hüllők, drákonidák és más fajok fognak uralni.

Egy bennfentes azt állítja, hogy egy ideje már zajlik a teljes hatalomátvétel a Földbolygó felett.

Több tucat idegen faj állomásozik a bolygónkon, némelyikük már az emberiség kialakulása óta jelen volt és figyelemmel kísérte a fejlődésünket.

Valójában konkrét céllal tenyésztettek ki minket, most pedig problémát jelentünk a számukra, mert túlszaporodtunk és nagyon károssá váltunk a környezet, a bolygó számára.

Az elmúlt 250 évben egy hatalmi rendszert, egy nemeztek feletti mélyállamot építettek ki, kék vérűekből álló vérvonallal, akik mindent uralnak.

A gazdaságot, a tőzsdéket, a politikát és a médiát, az egészségügyet vagy az ipart.

A drákonida hüllők felelősek az emberi populáció elnyomásáért nemcsak a Földön, hanem galaxisszerte.

Fő fegyverük, hogy félelemalapú hitrendszereket és korlátozó hierarchiákat állítanak fel mindenhol.

A drákonidák a legöregebb reptilián faj a mi univerzumunkban. Ősapáik egy másik univerzumból vagy másik valóság rendszerből érkeztek meg a miénkbe.

Azonban senki sem tudja pontosan, hogy mikor történt ez.”

A drákonidák saját utódaiknak az tanítják, hogy ők voltak az elsők ebben az univerzumban.

Már az emberi faj előtt itt voltak, ennélfogva ők a valódi örökösei az egész univerzumunknak. Magukat királyoknak tartják, és undorodnak még a gondolatától is annak, hogy az emberek nem fogadják el mindezt alapvető igazságként.

A drákonidák önmagukat szolgáló faj, ahová csak belépnek állandóan megszállnak, felforgatnak és manipulálnak más, fejletlenebb fajokat. Technológiájukat kizárólag uralkodásra, ellenőrzésre és dominanciára használják.

EGY ŐSI HÁBORÚ FOLYIK AZ EMBERI FAJ ÉS A DRÁKONIDÁK KÖZÖTT! Béke szinte egyáltalán nem létezik közöttük és ha netán vannak is békésebb időszakok, az mindig tesztelve van a drákonidák által.

Szerintük a félelemnek kell uralkodnia mindenhol, és a szeretet számukra egyenlő a gyengeséggel.

A náluk kevésbé szerencsés fajokat rabszolgának tekintik.

Hitrendszerüket már születésüktől fogva beléjük nevelik, ugyanis a drákonida anyák elhagyják kicsinyeiket a szülés után.

Így aztán az utódoknak maguknak kell gondoskodniuk saját magukról. Ha életben maradnak, akkor egy harcosokból álló osztály veszi kezelésbe őket. Küzdelemre vannak kényszerítve már gyerekkoruktól fogva és gyakorlatilag gladiátorként nőnek fel.

Ennél fogva pedig a drákonidák egyfolytában túlélő üzemmódban léteznek és egyáltalán nem szab határt nekik semmi, hogy mit tehetnek meg más lényekkel.

A Földön használatos „drákói szigor” kifejezés is erre a szemléletre utal.

Már zajlik a megszállásunk, és érkezik az emberi tarvágás, a populációnk jelentős lecsökkentése annak érdekében, hogy újra felálljon az egyensúly.

Hogy aztán emberek tömegeinek tudata felett rendelkezhessenek.


Aztán, hogy van-e ennek igazságalapja, azt senki nem tudta megerősíteni, ennek ellenére érdekes felvetés.


Forrás

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)