Soha többé nem lesz dohos és büdös! Ez az egyszerű szer üde fehérré és átható illatúvá varázsolja a ruhákat:



Mindenki otthonában ott van, mégis kevesen használják!

Minden háziasszony tudja, hogy nem könnyű megtalálni a megfelelő mosószert. Ne fakuljanak ki a ruhák, környezetbarát legyen, olcsó de hatékony legyen stb. Ebben a cikkben elárulunk néhány hasznos trükköt, amivel megoldhatjuk ezeket a problémákat és az életünket is megkönnyítjük ezáltal.

Mit tegyünk, hogy a ruhák ne fakuljanak ki?

Mosás előtt töltsünk a ruhákra egy kis ecetet és ez felerősíti a mosószer hatását és nem hagyja kifakulni a ruhákat és mosószer üledék sem marad a ruhákon.


Öblítő helyett

Az ecetet környezetbarát öblítőként is felhasználhatjuk. Töltsünk ecetet a mosógépbe az öblítő helyére és sokkal lágyabbak lesznek a ruhák tőle.


Izzadságfoltok ellen

Mindenki tudja, hogy mennyi bosszúságot és kellemetlenséget okoznak a ruhákon az izzadságfoltok, főként ha fehér ruhákról van szó. Az ecet segít eltávolítani ezeket a foltokat is.


Makacs foltok ellen

A legnagyobb nehézséget a makacs foltok jelentenek. Áztassuk be a ruhát forró vízben és tegyünk hozzá egy fél bögre ecetet és hagyjuk ázni egy éjszakán át, majd mossuk ki a szokásos módon.


Vízkő ellen

Az ecet segít leoldani a mosógépben lerakodott vízkövet és a ruhákról száradás után az állati szőrök is könnyebben lejönnek.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)