Innen lehet tudni, hogy egy rákos betegnél 3 napon belül bekövetkezik a halál



A daganatos betegségek továbbra is a gyógyíthatatlan betegségek listáját vezetik, amikre egyenlőre nincs gyógymód, bizonyos kezelések azonban okozhatnak gyógyulást, ha idejében felismerik a betegek az előjeleket.

A hazipatika.com oldalán egy nagyon érdekes cikkre bukkantunk, ami pontosan leírja milyen előjelekre kell figyelni egy daganatos betegnek, ami előre jelezheti a halált.

Jelek, hogy a halál három napon belül bekövetkezik:

A megfigyelések alapján nyolc igen specifikus fizikai tünetet jelölnek meg a tanulmány szerzői; ezek arra utalnak, hogy a halál három napon belül bekövetkezik:


- A verbális ingerekre adott csökkent reakció

- A vizuális ingerekre adott csökkent reakció

- A nevetőráncok elhalványulása

- Hörgés

- A nyak hiperextenziója

- A szemhéjak nem csukódnak

- A pupillák nem reagálnak

- Vérzés az emésztőrendszer felső szakaszában (a gyomorban)


Az utolsó kivételével az összes jel arra utal, hogy a neurokognitív és a neuromuszkuláris rendszer hanyatlik. Ezek a neurológiai tünetek szoros összefüggésben állnak a halál közeli bekövetkeztével.

Ez azt is jelenti, hogy nagyon kevés olyan beteg van, aki mutatja ezeket a tüneteket, és mégsem hal meg három napon belül.

A tünetek az utolsó három napban voltak megfigyelhetőek a betegeknél 38-78 százalékban. A jelek egyértelművé teszik a progresszív neurológiai hanyatlást, ami a halálhoz vezet.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (897) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (15) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (99)