Jogsi nélkül kapták el a rendőrök Oláh Gergőt - azonnal börtönbe zárták



Jogosítvány nélküli vezetésen kapták Oláh Gergőt a rendőrök. A népszerű énekest igazoltatáskor kapták el, három napot a fogdán töltött, szerdán bíróság elé is állították és elég komoly büntetést kapott.

Nagyon megbírságolták

Engedély nélküli vezetés miatt három nap elzárást – amit előtte letöltött, háromnapos őrizettel letudottnak tekintett a bíróság, -, illetve 300 ezer forintos pénzbírságot kapott még. Ezenfelül 3 hónapra eltiltották a vezetéstől. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Korábban elvették a jogsiját

Mindezt azért, mert az énekesnek összegyűltek a büntetőpontjai – tehát nem először vezetett úgy, ahogy nem kellene -, ezért már korábban elvették a vezetői engedélyét. A napokban a rendőrök megállították közúti ellenőrzéskor, és persze nem volt nála a jogsija, hisz az “náluk” volt.


Egy év börtönt kaphat

Három napra őrizetbe vették “visszatartás jelleggel.” Az ítélet után, a következő három hónapban, ha volán mögé ül, akkor akár egy évet is kaphat a rács mögött.


A Blikk információi szerint egy ismert salgótarjáni férfiról van szó, mégpedig a népszerű énekes Oláh Gergőről van szó. Keresték őt telefonon ma több alkalommal is, de nem kívánt nyilatkozni.


Oláh Gergő régóta a keresztély hit és értékek szerint éli az életét. Hisz abban, hogy Isten vezeti az életét, és neki köszönheti a sikereit, a boldogságát, és úgy érzi, az Úr nélkül sokkal rosszabbul alakulhatott volna az élete – írja a Life.hu.


A nehéz éveket nem is bírtam volna ki máshogy, mint az isteni gondviseléssel, támasszal és segítséggel. Az Istenbe vetett hitem, ha nem lett volna, valószínű, lehet már börtönben lennék, vagy ki tudja hol lennék… Nem tudom! Én mindent annak tulajdonítok, hogy Isten segített, ő vezetett minket – mesélte az énekes a Salgótarjáni Városi Televízió Az én STorym című műsorában,

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)