Steiner Kristóf és férje már nagyon várja a kis picikét



Steiner Kristóf és párja végre egybekeltek, Tel-Avivban mondták ki a boldogító igent.


Mint ahogyan azt már a napokban megírtuk, Steiner Kristóf és szerelme gőzerővel készültek esküvőjükre, a pár pedig a nyár utolsó napján oltár elé is állt. A blogger és kedvese már közzé is tettek egy fotót Kristóf Instagram-oldalán: arcukról csak úgy sugárzik a boldogság. Kristóf a posztban elmondta, hogy ez volt élete egyik legboldogabb napja, igazi mágikus élményként definiálta. Egyebek mellett, közös terveikről, így a gyerekvállalásról is beszélt.


“Nagyon szeretnék a páromtól egy gyermeket, hisz számomra ő az igazi, az egyetlen. Már csak idő kérdése, hogy ez megtörténjen. Hiszem, és tudom, hogy jó szülei leszünk majd, minden tőlünk telhetőt megadunk az érkező kis csoda számára”


– nyilatkozta boldogság mámorban Steiner Kristóf. Kristóf és Nimrod Dagan Tel-Avivban fogadtak örök hűséget egymásnak, ahol a kedvenc helyüket választották az esküvő helyszínéül, ugyanis semmiképpen sem szerettek volna olyan helyen fogadalmat tenni a másiknak, ami számukra életidegen és egyébként is, elmondásuk szerint, szerelmük sallangoktól mentes, így az esemény nem a flancolásról szólt.


A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/steiner-kristof-es-ferje-mar-nagyon

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)