Kínos képek kerültek ki Berki Mazsiról, most rajta röhög a fél ország




A luxusözvegy annyira túltolta a retusálást, hogy az már röhejes.

Mióta kiesett a Dancing with the Stars-ból, Berki Mazsi teljesen eltűnt a bulvársajtó látómezejéből. A luxusözvegy azóta is boldogan éli a mindennapjait, semmivel és senkivel nem törődik, egy a fontos számára, hogy a kis Emmának mindene meglegyen, amire szüksége van.

Közeleg a karácsony, ezért Mazsi a közösségi oldalán egy nyereményjátékot hirdetett meg.

„Hamarosan itt van Karácsony ezért arra gondoltunk megajándékozunk 1 szerencsés követő 1 db 20 000 Ft értékű ajándékutalvánnyal! A nyertes eldöntheti hogy az új kollekciómból magának vásárol valami különlegeset vagy szeretteinek ajándékozza”

- írja a posztjában Berki Krisztián özvegye.

Aki szeretne részt venni ebben a játékban, annak nem kell mást tennie, csak be kell követni Mazsit és Király Beáta oldalát, valamint kommentben be kell taggelni azt a 2 barátnődet vagy barátodat, akik már nagyon várják a karácsonyt. A sorsolás december 18-án, Advent utolsó vasárnapján lesz, szóval érdemes még gyorsan aktivizálni magunkat az Instagramon.

Mazsi mondhatni egy elég kínos képet mellékelt a bejegyzéséhez, ami eléggé meglepte a követőit. Ugyanis annyira túltolta rajta a szerkesztést, hogy az már sokaknak szemet szúrt. Való igaz, ezen a fotón rá sem ismerni Mazsira a sok retusálás miatt.

„Mazsi mi történt a fejeddel?”

„Picit sok a filter. Először meg sem ismertem”

„Túl retusálták”

„Túl sok a photoshop”

- olvasható a kommentszekcióban.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)