Tetten értek a rendőrök egy férfit, amint épp a sírokról lopta a cserepes krizantémot! Ön szerint milyen büntetést érdemelne?



Összesen 43 cserepes krizantémot lopott el egy 36 éves férfi a kolozsmonostori temető sírjairól. A tolvajt a rendőrök elkapták és előállították.

A kolozsvári rendőrök járőrözés közben lettek figyelmesek a férfi gyanús tevékenységére, aki vasárnap késő éjjel indult el gyűjtögető körútjára, és több mint 43 cserepes krizantémot lopott le a sírokról a monostori temetőben.

A tolvajt a Kolozs megyei Rendőr-főkapitányságra vitték be, hogy azonosítsák, és lopás bűntette miatt eljárást indítottak ellene.

Mindenszentek ünnepe és halottak napja alkalmából egyébként Kolozsváron 270 rendőrt vezényeltek ki, akik elsősorban a temetők környékén és a forgalmasabb utcákon felügyelik a rendet.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)