Nyomd a mutatóujjad 1 percig: az egész világot lenyűgözte a hatása!



Nem biztos, hogy a legkülönfélébb módszerekre, tisztítókúrákra és egyéb alternatívákra van szükséged ahhoz, hogy megtisztítsd bizonyos szerveidet, vagy hogy egészségesebbé varázsold a tested!

Ujjaid ugyanis mind-mind kapcsolódnak valamelyik szervedhez, csak tudni kell, hogy mikor melyiket aktiváljuk!


A hüvelykujj

A tüdőhöz és a szívhez csatlakozik. Ha nehéz légzést vagy heves szívverést érzékelünk, egy percen át dörzsöljük a hüvelykujjunkat és elmúlnak a tünetek.

A mutatóujj

A gyomorhoz és a vastagbéllel áll kapcsolatban. Ha meg szeretnél szabadulni a székrekedéstől, a hasi fájdalomtól, nem kell mást tenned, mint 1 percig masszírozni ezt az ujjaid és hamarosan jobban érzed majd magad.

A középső ujj

A vékonybéllel, a szívvel, az erekkel és a légutakkal köthető össze. Amikor szédülést, hányingert, vagy álmatlanságot tapasztalsz, masszírozd 1 percig a középső ujjad és elmúlnak a rosszullétek.

Gyűrűsujj

Különleges kapcsolatban áll a hangulatunkkal. 1 percen át történő masszírozása képes megakadályozni a depressziót és jobb közérzetet biztosítani.

Kisujj

A veséhez, a fejfájáshoz és a nyaki fájdalomhoz köthető. ‘1 percig masszírozzuk és enyhülnek a kellemetlen tünetek.


Forrás

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (897) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (15) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (99)