Sárgarépa levet ivott 8 hónapon keresztül mindennap, nem fogod elhinni, mi történtAnn Cameront, aki könyvek szerzőjeként vált ismertté, kilenc évvel ezelőtt vastagbélrákkal diagnosztizálták. Férje tüdőrákban szenvedett, és időközben meghalt. Ann-nél is kemoterápiát javasoltak az orvosok.

Férje keresztülment mindezen, de nem tudták őt megmenteni, ezért az asszony bizalmatlan volt, és nemet mondott rá.

Az év végére áttétet adott a daganat az egyik tüdején, de még mindig visszautasította a terápiát. Az interneten egy bőrrákos emberről olvasott, aki napi kettő és fél kilogramm sárgarépa levét fogyasztotta el, és azt állította, hogy mindez segített kigyógyulnia a bőrrákból.

Ann elkezdte ezt a kúrát, és állítása szerint nyolc hét elteltével a rákos sejtek csökkenni kezdtek, és megállt a terjeszkedésük.

Hangsúlyozzuk, hogy soha senki sem igazolta az ok-okozati összefüggést tudományos szempontból a sárgarépalé nagy mennyiségben történő fogyasztása és a rák visszaszorítása között, azonban tény, hogy Ann arról számolt be, hogy daganatai négy hónap után zsugorodni kezdtek, szövetei pedig egészségesen működtek.

Nyolc hónap telt el, és a tomográfiai vizsgálat eredménye szerint a rák teljesen eltűnt Ann szervezetéből.

Ann könyvet írt a sárgarépa jótékony, és a daganatos betegségekkel szembeni hatásáról, állítván, hogy a sárgarépa olyan természetes anyagokat tartalmaz, amelyek erősen hatnak a daganatos betegségek ellen, a karotin pedig a tumor tovább terjedését akadályozza. A könyv angol nyelven kapható az Amazon weboldalán.

Jelenleg ezeknek az állításoknak a tudományossága nem alátámasztott, de információértéke kétségtelenül lehet! Neked mi a véleményed?

Fentiek információs célt szolgálnak, nem minősülnek orvosi javaslatnak! Senkit sem buzdítunk arra, hogy az orvosi kezelés helyett alá nem támasztott házi módszereket alkalmazzon. Diagnózist kizárólag orvos állíthat fel! Betegség esetén fordulj orvoshoz, az orvosi kezelést semmilyen más eljárás nem helyettesítheti. Jó egészséget kívánunk! 

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)