Felfoghatatlan fájdalom: Kedden örökre lehunyta szemeit a kislányom. Mindössze 1 évet élhetett! Ezért hagyott itt bennünket ennyire korán:



„Egyszerűen csodálatos volt, és a legboldogabb gyermek” – mondta édesanyja a kis Patriciáról.

Tragikus körülmények között, két nappal az első születésnapja után elhunyt egy angyalarcú lány. A kis Maddison Rose Patricia az egyik nap olyan tüneteket produkált, mint az álmosság, a levertség, a láz és étvágytalanság.

Egyáltalán nem volt önmaga. Úgy éreztem, valami nincs rendben. Nem evett, és nem csinált semmit – idézi a lány édesanyját a Mirror. A szülők azonnal kórházba vitték Patriciát, haza azonban már sosem térhettek vele. A gyermek vérmérgezés miatt élet-halál közé került, egy ideig gépek tartották életben.

Az orvosok azt mondták, hogy nem fogja megélni a reggelt, és lehet, hogy meg kell hoznunk a döntést, hogy lekapcsolják a gépekről – emlékezett vissza az édesanya. Patricia életét már nem sikerült megmenteni, mindössze két nappal az első szülinapja előtt elhunyt.

Egyszerűen csodálatos volt, és a legboldogabb gyermek, akivel valaha találkoztunk

– mondták a gyászoló szülők.

Egy adománygyűjtésen már több mint 5000 font (2,3 millió Ft) gyűlt össze, amelyet a kislány temetésének a költségeire fordítanak majd.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)