Árat emel a DIGI, jóval többe kerül majd a net és a TV: mutatjuk a tervezett árakat



Az infláció a hazai telekommunikációs szektort sem kíméli. Nőnek a működési költségek, amelyek pedig az előfizetői díjak változására is kihatnak.

A DIGI közleményében árváltozást jelentett be a DIGI és az Invitel kábeltelevízió, internet és vezetékes telefon szolgáltatását, valamint a DIGI műholdas szolgáltatásaira vonatkozóan. A határozott hűségidős szerződéssel rendelkező ügyfelek számára a díjak ugyanakkor a hűségidő végéig változatlanok.

Az önálló vezetékes internet szolgáltatásra vonatkozó előfizetések díja kettőezer forinttal, a csak műholdas (DTH) előfizetések szolgáltatásainak díja egyezer forinttal, míg a két vagy három vezetékes szolgáltatással rendelkezők csomagjai ezerötszáz forinttal emelkednek 2023 januárjától.

Az előfizetői igények és ügyfélélmény biztosítása mellett a DIGI közleménye értelmében a cég továbbra is elkötelezett a kedvező ár-érték arányú, magas minőségű szolgáltatások mellett. Ezért a díjváltozással együtt a DIGI hűségprogramot és e-Pack néven új elektronikus számlázási csomagot és ehhez kapcsolódó kedvezményt is bevezet.

Ezzel a tizenkét havi hűségidőt vállaló ügyfelek számára – a január 1-től érvényes listaárakhoz képest – egy termék esetében ötszáz forint, a 2 vagy 3 szolgáltatásra előfizetőknél ezer forint havidíj kedvezményt biztosít a szolgáltató.

Ezen felül az új e-Pack csomaghoz tartozó kedvezmény aktiválása további havi ötszáz forint díjkedvezményt jelenthet a DIGI ügyfeleinek.

Ezzel az új díjkedvezménnyel valamennyi vezetékes vagy műholdas szolgáltatást igénybe vevő előfizetőnek lehetősége van élni. A korábban elektronikus számlázásra átállt ügyfeleknek is nyilatkozatot kell tenniök, ha az új e-Pack csomagot és a hozzá tartozó kedvezménnyel élni szeretnének.

A kedvezményeket az új előfizetők és azok is igénybe vehetik, akiknek már lejárt a hűségidejük. A kedvezmények érvényesítésére a számlalevelek kézhezvételétől, legkorábban idén november hó 11. napjától lesz majd lehetőség.

Az előfizetők a januártól érvényes árakról, feltételekről és a kedvezmények igénybevételének részleteiről a részükre a számlalevéllel együtt kiküldött tájékoztatóból, továbbá a szolgáltató weboldalán elérhető Általános Szerződési Feltételekből, vagy a www.digi.hu/kedvezmények oldalon kaphatnak teljes körű tájékoztatást.

A DIGI közleménye kitér arra is, hogy az új és meglévő előfizetők az elektronikus számlázásra való áttérésről, valamint a hűségidő vállalásáról a DIGI online ügyfélkapuján keresztül (ugyfelkapu.digi.hu), mobilalkalmazása segítségével, illetve a DIGI és Invitel országosan működő ötvenöt ügyfélszolgálati pontján, továbbá ezen kívül a 1272-es telefonszámon tájékozódhatnak, valamint nyilatkozhatnak.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)