Tegnap hajnalban egy 30 kilós idős nénit hoztak be a kórházba. Alul fedetlenül, de EZ még nem minden



Szép napot mindenkinek!

Az ok, amiért ide írok, a tehetetlenség.Az éjjel ügyeletes voltam az Új Klinikán.Az egyik műtét végeztével, kicsit lementünk az alagsorba levegőzni, ahol egy betegszállító autó várakozott. Az időpont, január 14. éjjel 23.25-körüli időpont. A hőmérséklet, az évszaknak megfelelően, fagypont alatt.

A betegszállító “kollegák” (nem mentősök) ekkor toltak le egy idős nénit (kb. 30 kg volt vaságyastól) ülőkocsiban az autóhoz.FIGYELEM!!!!!!

Deréktól lefelé fedetlenül!!!!!!!A kérdésemre, hogy nincs-e egy takarójuk, semmiféle reakció nem érkezett, csak a néni nézett rám félve, a táskáját az ölében szorongatva.A fiatalemberek szó nélkül betolták a kocsi hátuljába, rácsapták az ajtót,majd elhajtottak………..

Én pedig ott maradtam ledöbbenve a gondolataimmal még percekig.

Nemtudom, hogy ki volt a néni, kik voltak a betegszállítók, és honnan vitték a beteget, de remélem olvassák a soraimat, és kicsit elgondolkodnak a történteken!Hol van az emberség????? Hol van a néni emberi méltósága??????Hogyan kerülhet egy ilyen feladat ilyen szolgáltatóhoz?????Gondolom a saját hozzátartozóikat is így szállítanák!

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)