Nem volt elég pénzük születésnapi ajándékot venni 2 éves kislányuknak, de amit az édesapa készített neki, arra egyszerűen nincsenek szavak



Minden gyerek életében egy fontos esemény a születésnap. Ha még nem is tudják felfogni azt, hogy ez a nap valóban miről is szól, de az ajándékok és a játékok sora a legcsodálatosabbá varázsolja számukra ezt a jeles napot.

Az alábbiakban egy család történetét mutatjuk be röviden, akik annyira szegények, hogy a mindennapi megélhetés is kérdéses olykor számukra.

Van egy gyönyörű, egészséges kislányuk, aki most töltötte be a 2. életévét. A szülők bárhogyan is szerettek volna, nem sikerült egyetlen forintot sem félre rakniuk, hogy bármit is vegyenek a kislánynak.

Az apuka azonban nem akarta azt, hogy semmit ne kapjon, aminek örülhetne, vagy amivel játszhatna, ezért támadt egy remek ötlete. Elment a sarki kisboltba, ahová nap mint nap jártak kenyeret venni és elkérte a boltos hölgytől az összes karton dobozt.

Ezt készítette:




Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)