Szerinted ez így igazságos? Magyarország legszebb nője Rubint Réka egyszerűen nem érti, hogyan eshettek ki a Dancing with the Stars-ból



Mint ismeretes, Rubint Réka és partnere, Andrei Mangra esett ki a Dancing with the Stars! idei évadának első adásában. Réka csalódottan távozott, hiszen ő a fináléra is esélyesnek érezte magukat, míg partnerét látszólag nem viselte meg annyira a kiesés.

A páros tagjai Gelencsér Tímeával beszélgettek a kiesés után, ahol elmondták, hogy noha nagyot csalódtak, de az élet megy tovább, hiszen minden okkal történik:

„Én ezt egy leckének veszem a magánéletemben, de hogy itt mi történt pontosan, nem tudom. De legalább eddig élveztük” – fogalmazott a kieséssel kapcsolatban Andrei.

Felesége kiesésére egyébként a közösségi oldalakon reagált Schobert Norbert is, akinek Adél produkciója után Rékáék tánca volt a kedvence. „Igazi tánc. Nem show, díszlet, háttértáncos, hanem színtiszta meló! Elfogadom a döntést, mert az élet néha igazságtalan.

Azt is el kell fogadni – írta ki a közösségi oldalára Norbi, aki azt is hozzátette, hogy ismerve feleségét. – Ez a helyzet lesz csak igazi felhívás a keringőre.”

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)