A halálba ugrott az adósságok elől az édesanya, a kezében a kisfia voltJessy Paola Moreno Cruz mindent megtett azért, hogy gyermeke, May Ceballos normális körülmények között, szerető családban nőjön fel. A 32 éves egyedülálló édesanyának azonban komoly anyagi gondjai akadtak. Tartozásai addig duzzadtak, míg végül kilakoltatták őket kolumbiai otthonukból.

Cruz rettegett attól, hogy elveszik tőle tízéves gyermekét, ha nem lesz hol lakniuk, hiszen még albérletre sem volt pénze.

Végső elkeseredésében magához ölelte kisfiát, és felmászott a száz méter magas La Variante hídra. A járókelők egyből észrevették, hogy mit tervel az asszony, és riasztották a hatóságokat. A tűzoltók kedves, biztató szavakkal próbálták meggyőzni őt, hogy ne hamarkodja el a döntését, hiszen gyermeke előtt még ott az egész élet, és mindent meg lehet oldalni.

Az anya végül mégis a halált választotta, és gyermekét átkarolva levetette magukat a mélybe.

Cruz családját, illetve a gyermek édesapját egyelőre nem tudta megszólaltatni a külföldi sajtó, írja a Bors.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)