Medveczky Ilona elképesztő összegű villanyszámlát kapott: “Teljes sötétségben fogok élni”



Medveczky Ilona mindig is szeretett spórolni, sosem élt nagy lábon, annak ellenére, hogy egy gyönyörű, budai villában él. Az egykori táncos nemrég megkapta a villanyszámlát, az összeg láttán teljesen ledöbbent, nehéz hónapoknak néz elébe.

Az egész ország aggódik a megemelkedett villany és gázárak miatt, sokan kerülnek bajba, hiszen a magas áram miatt, félő, hogy ételre már nem marad. Közéjük tartozik Medveczky Ilona is, aki nemrég kapta meg a villanyszámláját, ami valósággal sokkolta.

Medveczky Ilona villanyszámlája 90 ezer forint lett.

“Eddig nem is fűtöttem, pedig nagyon fázós vagyok, igyekszem takarékoskodni. Egyből viszont nem engedek: fontos, hogy a kutyáknak mindig legyen meleg ételük. Még akkor is, ha nekem nincs” – szögezte le a táncosnő, aki aggódik amiatt, mi lesz majd később.

A táncosnő dupla annyit fizetett, mint amennyit eddig szokott, már a tévét sem nézi annyit, mind előtte, mindenen spórol.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)