Kész vége! 28 év 3 hónap. Nem, nem leszereltem, eljöttem, kényszerből mert utcára dobtak!” Kész vége! 28 év 3 hónap. Nem, nem leszereltem, eljöttem, kényszerből mert utcára dobtak. Maradni szerettem volna, ha már nem is mint vonulós tűzoltó de maradni.Életpálya modell a nagy szart, még egy portás állást sem ajánlottak.Egészségileg alkalmatlan .Viszlát!!!

Magyarország előre megy mi b@ssza meg!Senkit nem hagyunk az út szélén! Folytassam még kedves fideszesek!! 28 év szolgálat és ezért a megbecsülés az utca. Azért köszönöm! Köszönöm,hogy életem nagy részét vonulós tűzoltóként élhettem le. Köszönöm a második családomnak hogy velük szolgálhattam,dolgozhattam,harcolhattam, küzdöttem.

Mert mi még szívből csináltuk. Emlékeztek srácok milyen lelkesedéssel pakoltuk a zsákokat a Tisza a Duna a Kőrösök mentén.A vörös iszapnál hetekig dolgoztunk váltásban. Hívtak, mentünk mert tudtuk szükség van ránk. Annyi minden forr még bennem értelmetlen lenne zengeni mert sajnos akik tudnának értünk tenni valamit azok épp a kis foteljükbe kapaszkodnak mert az fontosabb nekik! Köszönöm kedves kollégák,bajtársak az elmúlt 28 évet veletek.Adjon az Isten nektek erőt,egészséget.Szebb jövőt!!!Nem miattam nekem már annyi,de kérlek benneteket osszátok.Azokért akik még harcolnak! “

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)