Hatalmas a baj! Eltűnt Várkonyi Andrea, senki sem látta! – Ennyi az összes információnk, amit tudunk:



Hát ezért tűnt el Várkonyi Andrea? Nagyon sokan biztosak benne. Várkonyi Andrea hónapok óta inaktív az Instán és a Facebookon is. Április kilencedikén posztolt közösségi oldalaira két-két fotót, amin a TV2 jótékonysági gálaműsorán meseszép kék ruhában állt műsorvezetőtársa, Stohl András mellett, de azóta semmi. Tény, hogy férjével, Mészáros Lőrinccel kerülik a nyilvánosságot, de attól még rajongói kíváncsiak, hogyan telnek Andi mindennapjai. Na meg hogy mikor milyen milliós kiegészítővel látható.

Persze lehetett őt látni a sajtóban, de az közel sem olyan személyes, mint amikor saját magáról posztol. Így maradnak az alkalom szülte fotósok által elkapott pillantok. Például amikor a Várkert Bazárban a Félix étteremben lefotózták őket ebéd közben. Amiben sokaknak az a minimum 20 millió forintos óra szúrta a szemét, amit a csuklóján viselt és amire a politikus Hadházy Ákos külön felhívta a figyelmet. Aztán ott volt az ominózus csók is, amit Orbán Viktor beiktatásán a Parlamentben adott egymásnak a házaspár. Itt persze már egy másik drága, márkás óra csillant Andrea kezén. A Várkert Bazárban nemrég megtartott rendezvényen szintén Hadházy Ákos szúrta ki, hogy Várkonyinál egy közel 14 milliós krokodilbőr retikül volt. De hát miért is kéne Várkonyinak garasoskodnia, hiszen a férje az ország leggazdagabb embere. És ő maga is jól keres, médiacégéből az üzlettársával 300 milliós osztalékot könyvelhettek el.


Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (897) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (15) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (99)