Erkélyről lógva kapaszkodott az életéért egy 4 éves kislány Vásárhelyen, akit egyedül hagyott otthon az édesanyja – AMI ezután történt arra nehéz szavakat találni



Átmászott a korláton egy négyéves kislány, akit édesanyja hagyott egyedül hódmezővásárhelyi otthonában. A nyáron történt, most lezárt ügy rendőrségi aktája szerint azt jelentette be egy járókelő, hogy egy “gyermek egy harmadik emeleti erkély korlátjába kapaszkodva, próbál visszamászni”. A kislány az életét a szomszédnak köszönhette, aki berúgta az ajtót, majd berántotta a korláton kapaszkodó gyereket. Az anya csak ekkor ért haza.

A nő ellen kiskorú veszélyeztetése miatt indult eljárás – írja a rendőrség.

A rendőrségre 2022. június 17-én este érkezett bejelentés, mely szerint a gyermek egy harmadik emeleti erkély korlátjába kapaszkodva, próbál visszamászni a lakásba. A rendőrök kiérkezése előtt egy szomszéd észlelte a veszélyes szituációt és azonnal kopogtatni kezdett a lakás ajtaján. Miután senki sem nyitotta ki berúgta azt. Kirohant az erkélyre és a kislányt azonnal berántotta a korlátról. Ekkorra érkezett haza az édesanya – írják a hivatalos sajtóanyagban.

A nő elmondta, hogy a boltba ment dinnyét venni, a kislányt azonban nem vitte magával. A szomszédok tanúvallomásai szerint a hölgy gyakran hagyja egyedül gyermekét, így az eset összes körülményét figyelembe véve a rendőrök értesítették a gyámhatóságot.


Forrás

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)