Berki Mazsi új párjával osztott meg közös fotót és azt is bevallotta, mellette újra nőnek érzi magátBerki Krisztán özvegye új párjával közös fényképet osztott meg közösségi oldalán. 

Berki Mazsi és táncpartnere, Bonyhádi Ferenc együtt mosolyognak, azon az Instagram-képen, melyet Berki Mazsi osztott meg az Instagramon. Október 8-án indul a Dancing With The Stars új évada, és az első élő adásra nagyon sokat készült a páros. Mindketten várják a műsort. 

"Nagyon kemény heteket tudhatunk a hátunk mögött, sokat dolgoztunk azért, hogy holnap egy csodás produkciót láthassatok tőlünk. Rengeteget tanultam és még többet kaptam az elmúlt hetekben a műsornak és Ferinek köszönhetően. Újra Nőnek érzem magam, annak ellenére is, hogy van rajtam néhány plusz kiló. Mi már izgatottan várjuk a holnapot, reméljük Ti is" - írta Berki Mazsi a fotóhoz.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)