Emlékszel még Fekete Lacira? Alig ismerni fel az ország legerősebb emberét



Fekete Lacit mindenki ismeri az országban, ő ugyanis Magyarország legerősebb embere, aki mára már orvosa tanácsára befejezte a sportolást.

1985. augusztus 7-én állított fel először világrekordot malomkőhajításban. Többszörös bajnok a magyar erős emberek versenyén, világversenyek résztvevője, értékes helyezések tulajdonosa.

Gyakori szereplője a televíziók hasonló tárgyú műsorainak. A csolnoki Black Bull SE. alapítója. Magyarország örökös Toldi-bajnoka. Jelenleg Csolnokon él.

Fekete László nem csak az erősember sportban írt töténelmet hihetetlen erejével. A magyarországi natúr erősember sportban annyira eredményesnek bizonyult, hogy erősportolóként az országban először sikerült elérnie a profi szintre.

A most 64 éves erőemelő a Séfek séfe című műsorban néhány pillanat erejéig most mégis felbukkan, de alig ismerni rá a híres erősemberre, haja teljesen őszbe borult.

Szereplésének egyébként az volt az apropója, hogy fia, Fekete Miklós is jelentkezett a műsorba, hogy megmutassa a főzőtudományát.




Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)