Így fizethetsz legálisan háromszor kevesebbet az áramért, amit használsz! Egy egyszerű módszer, amiről sokan nem tudnak



Üdv mindenkinek! Ma szeretném elmesélni, hogyan fizethetünk 2-2,5-szer kevesebbet a villanyszámláért teljesen legálisan. Ennek segítségével sokan szép kis summát takaríthattok meg!

20 éve dolgozom villanyszerelőként, nemrég szereztem meg a 6-os fokozatot. Amióta csak az eszemet tudom, ez idő alatt a elektromos áram átlagára növekedett. Higgy nekem, az elektromos áram árát mesterségesen gerjesztett inflációval növelik! Épp ezért még megpróbáltam kicsit machinálni a villanyórámat: papírdarab becsúsztatásától kezdve a mágnesig, mindent kipróbáltam már, hogy visszatekerjem.

Nagy a család, három gyerekünk van, így rengeteg áramot használunk. A feleségemnek rengeteget kell mosnia a két kisbabánkra: pelenkákat, rugdalózókat… stb. A legidősebb állandóan a számítógépen lóg.  


Állandó pénzzavarral küzdünk, ezért mellékesen is pénzt kell keresnem elektromos vezetékek magánházakba és lakásokba történő beépítésével és javításával. Egyszer, amikor egy apartmanban dolgoztam, érdekes dolgot vettem észre. Éppen a villanyórát és az vezetékeket építettem be, amikor a tulajdonos a szobát újítgatta fel. Fűrészelt, fúrt-faragott… stb., másnap a villanyóra pedig csak 700 W-ot mutatott. Hát ez meg hogy lehet? Elvégre legalább 2-3-szor annyit kellett volna mutatnia!

Úgy döntöttem, szóba elegyedek a tulajjal, aki erre egy áramfogyasztás csökkentő eszközt mutatott nekem. Még a veje hozta neki külföldről. Nem hittem a szememnek és a fülemnek! Nagyon szégyelltem magam, hogy nem ismertem korábban ezt a alapfokú fizikát.

Ezután elkezdtem információt keresni az Electricity Saving Boxról és ezt a tudományos cikket találtam, melyben mindent részletesen elmagyaráznak. Így hát minden kétségem szertefoszlott.

Az eszköz maga kisméretű, kb. egy szokványos olvasólámpa mérete; a villanyórához legközelebb eső konnektorba kell bedugni és azonnal működésbe lép, teljesen hangtalanul! A neve – ELECTRICITY SAVING BOX. Ha jól értettem, nem lehet normál boltban megvenni. Ennek van értelme, mivel teljesen ellentétes a kormány érdekével. De fizetünk adót, és azt kell mondjam hogy talán túl sokat is! Úgyhogy úgy gondolom, hogy ez nemcsak racionális, de helyénvaló megtakarítás is – így fair a dolog.

Az internetet böngészve végre megtaláltam azt a weboldalt, amelyen az eszközt árulják! Itt az online üzlet linkje, ők az országban az egyedüli kizárólagos forgalmazók. Ha érdekel az eszköz működési elve, nézd meg alább a videót. A cég küldte át nekem, amikor további részletekre voltam kíváncsi.

Személy szerint és három megtakarítót vettem: egyet a házamba, egyet a szüleimnek, egyet pedig a feleségem szüleinek. Arra gondoltam, miért kéne többet fizetem, ha legálisan kevesebbet is fizethetek?

Most megfelelően élünk, nem lopjuk az áramot és átlagosan 2-2,5-szer kevesebbet fizetünk az elektromos számláért! Nem szeretek pénzt pazarolni. Sokkal inkább költöm a feleségemre és a gyerekeimre! Az anyósom is nagyon boldog ezzel az eszközzel. A feleségem azon nevet, hogy most, hogy odaadtam neki ezt az ajándékot, az anyósom jobban szeret engem, mint a saját lányát! ☺

Mindnyájatoknak azt kívánom, költsetek okosabban és takarítsatok meg sok pénzt!

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)