Újra a miénk lehet Kárpátalja? Az oroszok közzétettek egy térképet, amin félelmetes dolgok láthatók



Dmitrij Medvegyev, az orosz Biztonsági Tanács helyettes vezetője közzétett egy térképet, amelyen Ukrajna nem létezik, területei más országokhoz tartoznak.

Medvegyev közzétett egy térképet melyen az látható, hogy Ukrajna területeit Oroszország, Lengyelország, Románia és Magyarország között osztott fel. Érdekes módon Ukrajna egyetlen régióját sem hagyta meg Fehéroroszországnak.

Így képzeletében egész Kelet- és Dél-Ukrajna az oroszokhoz tartozna, Vinnyica és Csernyivci megye Románia területéhez tartozna. Lengyelország Zsitomir, Hmelnickij, Ternopil, Ivano-Frankivszk, Rivne, Luck és Lviv megyéket kapná, Magyarországnak pedig Kárpátalját szánják.

- Az európaiak egész jelenlegi orosz irányú politikája az arrogáns durvaság, a tinédzser infantilizmus és a primitív butaság undorító koktélja. Először is bejelentették azon szándékukat, hogy szigorúan megbüntetik Oroszországot azért, mert meg akarja védeni a szenvedő embereket és biztosítani akarja hosszú távú érdekeit. Úgy döntöttek, mint általában, darabokra tépik az orosz gazdaságot. Megvonni a pénzt az energiaexporttól. És totális szankciókat alkalmaztak mindenre- fogalmazott Dmitrij Medvegyev a nyugati politikával kapcsolatban a Telegramon két nappal korábban.

- Eszükbe jutott a tél, és az alternatív gáz-, olaj- és szénellátás drága vagy egyszerűen irreális. Rájöttek, milyen nehéz három széken ülni. Mint ahogy segítünk Ukrajnának és ártunk Oroszországnak, de a saját gazdaságunk és népünk sem idegen. Összességében nem sikerült jól- tette hozzá.


Forrás

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (897) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (15) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (99)