A magyar nők zsánere, a magyar Brad Pitt, azaz Zámbó Krisztián óriási változásokon esett át, EZT csinálta magával:Zámbó Krisztián egy paródiavideóval próbálta meg beadni a követőinek, hogy letette az alkoholt, alkoholmentes sörre váltott. A közösségi oldalára feltöltött videóból azonban hamar kiderült, hogy csak a humor kedvéért kóstolta meg a dobozos sört, majd gyorsan vissza is tette a hűtőbe a többi üveg mellé.

Zámbó Krisztián élete mostanság érzelmi hullámvasút, hiszen június elején jelentette be a szomorú hírt, miszerint egykori párjával, Zsuzsikával tizenegy év után végleg szétmentek. Bár megbeszélték, hogy jó kapcsolatban maradnak, az énekes mélypontra került, és pár hétig nem is volt túlságosan aktív a közösségi oldalain. Nemrég azonban olyan posztot tett közzé, amelyből sokan arra következtetnek, hogy talán mégis adnak egy újabb esélyt egymásnak és a szerelmüknek.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)