Szegénység? Milyen szegénység? Két kézzel szórják a pénzt a magyar nyugdíjasok a nyaralásokon, ERRE KÖLTENEK több tízezreket:



A nyugdíjasok nehéz időkön vannak túl, az áremelések miatt, viszont az idei balatoni szezon nem azt mutatja, hogy nincstelenség és szegénység  uralkodna a köreikben.

Rengeteg időskorú látogatja a balatoni partokat és büféket és egy anonim felmérés szerint nem kevés pénzt költenek ételre. 

"A nyugdíjasok reggel is lent reggeliznek, csak kávéra, lángosra, palacsintára több ezreket ott hagynak, ebédre hekket, menüket választanak, amivel nem is lenne probléma, de ezek napi szinten 20 ezer feletti költésnek számítanak csak ételre."

Régen nem divat volt a szálláson sütött hús, a szendvicsek, most viszont ez egyáltalán nem jellemző.

Úgy tűnik a sok nyugdíjkompenzációnak mégis csak van eredménye, mert a nyugdíjasok nem csak hogy pihenni tudnak elmenni, de minőségi nyaralást is megengedhetnek maguknak.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (897) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (15) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (99)