Pokoli lesz a nyár második fele Nostradamus jóslata szerint! Nem semmi, ami kiderült



A mai napig vitatkoznak a szakemberek arról, hogy Nostradamus valóban látnok volt-e, vagy legendás pontossága csak egy mítosz lenne, amit az idők sikeresen felerősítettek. Források szerint a hosszú szakállú férfi már akkor is furcsa természet volt, amikor még II. Henry francia király udvarában tevékenykedett. 1556-ban már Párizsba is meghívták, hogy szórakoztassa a népet, hiszen nagyon kötődött az okkultizmushoz és az asztrológiához.

Eleinte nem kapott túl sok figyelmet, ám az uralkodóról szóló próféciái nemzetközi hírnevet hoztak számára. Akárhogy is, 2022-re is előrevetített pár dolgot, melyek közül néhány tavaszra vonatkozik, és az időjáráshoz is köze van - írja a femcafe.hu. A következőkben ezekről lesz szó:

Nostradamus szerint a klímaváltozás egyre jobban hatással lesz a bolygóra, de idén tavasszal végre megegyeznek a világ politikai vezetői egy lehetséges megoldásról a légszennyező anyagok kibocsátását illetően.

Látni fogjuk a víz emelkedését, és ahogy a Föld ennek aláhull" - jövendölte a próféta. Nostradamus nem sok jót ígér Európának. "2022 nyáron néhány országnak hatalmas árvizekkel kell megküzdenie" - hangsúlyozta, és többek között Magyarországot, Olaszországot, Csehországot és az Egyesült Királyságot is megemlítette.

A klímaváltozás közös probléma, de a próféta szavai szerint a hurrikánok főként Amerikában okoznak problémákat az idei év első felében. Nostradamus úgy véli, a felerősödő időjárási anomáliák főleg a Floridában, Texasban és New Orelansban élőket érintik majd.

A jós szerint az Egyesült Államoknak a "Nagy Földrengésre" is fel kell készülni, mely több mint 500 mérföldes körzetben söpör végig Amerikán, Kaliforniától egészen Kanadáig. Mivel Nostradamus jövendölései mindig pontosak, azt is meghatározta, a rengés milyen erősségű lesz a Richer-skálán. Úgy véli, legalább 8-as szintű katasztrófa várható.

2022-re saccolta azt az évet, amikor Európát háború és éhínség éri el – számol be a Fontosszavak portál.

Népvándorlásokat, a fegyveres összetűzések csúcspontját szintén erre az évre jövendölte a jós a fent hivatkozott értelmezés szerint. További természeti katasztrófákat és kártékony aszteroidazáporokat szintén jósolt…

Van azonban pozitív fordulat is: beáll majd három nap sötétség, és ez segít abban, hogy a háborúk véget érjenek, és az emberekbe visszatérjen egymás iránt az együttérzés.Ha az előbbiekben nem is, de a legutolsóban remélhetőleg igaza lesz! Becsüljük meg jobban egymást!

Utal a Vezúv egy újabb, óriási kitörésére, és egy Amerikát sújtó gigantikus földrengéssorozatra is, mely feltehetően a Yellowstone szupervulkán kitörése is lehet majd.

Azonban a nagy vihar, a kataklizmák kiteljesedése feltételezhetően csak 2022-ben megy végbe.

Ha igaza lesz, akkor ugyanis több számottevő, az egész világit átalakító esemény jön el majd a bolygó lakóinak életében.

Egy nagyon nehéz, háborúkkal és óriási katasztrófákkal teli időszak.

Nostradamus szerint 2022-ben a halottak feltámadnak majd. Ezt sokak szerint szó szerint kell érteni, és egy közelgő zombi apokalipszistől kell majd tartani, vagy valamiféle veszettséggel kapcsolatos járványtól.

Mások viszont átvitt értelemben próbálják a nagy próféta szavait értelmezni.

Ez esetben jelentheti azt is, hogy sikerrel járnak egyes, a feltámasztásokra tett kísérletek az orvostudományban, melyben pont 2022-ben várnak egy jelentősebb áttörést.

Hatalmas változások indulnak be a nemezetek életében, és a politikai és egyéb hatalmi erőviszonyok világszerte átrendeződnek majd.

Mindemellett óriási, különálló természeti katasztrófák fogják sújtani az egyes kontinenseket. Ennek jelei már megkezdődtek: a Harvey hurrikán után most az Irma hurrikántól kell tartania Amerikának.

A Nostradamus-jóslatokból kiderül az is, hogy Franciaországból indul majd meg egy olyan megállíthatatlan kataklizma, mely végig gyűrűzik majd egész Európán. Sokak szerint ez maga a terrorizmus, vagy egy polgárháborús helyzet lesz, amikor a polgárok megelégelik a muszlim rémuralmat, és elzavarják a bevándorlókat, minden eszközt bevetve, ami csak létezik. Utal a Vezúv egy újabb, óriási kitörésére, és egy Amerikát sújtó gigantikus földrengéssorozatra is, mely feltehetően a Yellowstone szupervulkán kitörése is lehet majd.

Azonban a nagy vihar, a kataklizmák kiteljesedése feltételezhetően csak 2022-ben megy végbe.

Ha igaza lesz, akkor ugyanis több számottevő, az egész világit átalakító esemény jön el majd a bolygó lakóinak életében.

Egy nagyon nehéz, háborúkkal és óriási katasztrófákkal teli időszak.

Hogy ebben az évben, vagy jövőre elkezdődik-e a rettegett világháború? Nagyon afelé haladnak a különféle folyamatok, hogy erre a kérdésre végül igennel kelljen válaszolnunk. Nostradamus világos jóslatai mindig beváltak, és úgy tűnik, a világ teljes sebességgel robog egy katasztrofális végkifejlet felé.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)