Ennyibe kerül egy tál étel Hosszú Katinka új, superfood éttermébenMég aki nem jár étterembe, az is tudja, hogy durván elszálltak az árak, ezen felül munkaerőt találni is egyre nehezebb a vendéglátásban. Is. Ilyen környezetben nyitotta meg éttermét Hosszú Katinka, olimpiai bajnok úszónk, ahol kifejezetten egészséges, "mindenmentes" ételeket kínál, és most azt is megtudtuk, mennyiért. 

Pár hete robbant a hír, hogy Hosszú Katinka éttermet nyitott vőlegényével, Gelencsér Mátéval. A háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok magyar úszónő nem csak tulajdonosa és ötletgazdája az egészséges életmódot hirdető étteremnek, ahol glutén-, tej-, és cukormentes ételeket kínálnak.

Mint kiderült, Hosszú Katinkának régi álma, hogy éttermet nyisson. Tavaly került a tulajdonába egy olyan vállalkozás, aminek fő tevékenységi köre az „éttermi, mozgó vendéglátás”. Akkor az úszó arról beszélt, hogy az egyelőre tervezési fázisban lévő vállalkozás kiegyensúlyozott, egészséges étkeztetéssel foglalkozik majd, valamint a tudatos táplálkozás fontosságát is hirdeti.

Június elején pedig meg is nyitott a hely. Azt tudni lehetett már, hogy egy menü ára, ami egy levest és egy főételt tartalmaz 2490 Ft – ezek nagyjából a fővárosban megszokott éttermi árak, semmi különös. Most azonban elindult a házhozszállítás a Foodpandán keresztül, így azt is megtudhatjuk, az interneten keresztül  mennyibe kerülnek az egyéb ételek:

Az előételeket 1990 forintért hozza ki a futár, a tálak 3290 forintba kerülnek, a desszertek 1490 forintba, hidegen préselt juice-ok (250ml) pedig 1290 forintba.

Ezek az árak tökéletesen belesimulnak az átlagos pesti bisztróárakba, semmi kirívó nincs bennük: aki jót akar enni, egészségesen, annak kb. ennyit ki is kell fizetnie egy frekventált helyen lévő étteremben.
Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)