Ennyibe kerül egy tál étel Hosszú Katinka új, superfood éttermébenMég aki nem jár étterembe, az is tudja, hogy durván elszálltak az árak, ezen felül munkaerőt találni is egyre nehezebb a vendéglátásban. Is. Ilyen környezetben nyitotta meg éttermét Hosszú Katinka, olimpiai bajnok úszónk, ahol kifejezetten egészséges, "mindenmentes" ételeket kínál, és most azt is megtudtuk, mennyiért. 

Pár hete robbant a hír, hogy Hosszú Katinka éttermet nyitott vőlegényével, Gelencsér Mátéval. A háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok magyar úszónő nem csak tulajdonosa és ötletgazdája az egészséges életmódot hirdető étteremnek, ahol glutén-, tej-, és cukormentes ételeket kínálnak.

Mint kiderült, Hosszú Katinkának régi álma, hogy éttermet nyisson. Tavaly került a tulajdonába egy olyan vállalkozás, aminek fő tevékenységi köre az „éttermi, mozgó vendéglátás”. Akkor az úszó arról beszélt, hogy az egyelőre tervezési fázisban lévő vállalkozás kiegyensúlyozott, egészséges étkeztetéssel foglalkozik majd, valamint a tudatos táplálkozás fontosságát is hirdeti.

Június elején pedig meg is nyitott a hely. Azt tudni lehetett már, hogy egy menü ára, ami egy levest és egy főételt tartalmaz 2490 Ft – ezek nagyjából a fővárosban megszokott éttermi árak, semmi különös. Most azonban elindult a házhozszállítás a Foodpandán keresztül, így azt is megtudhatjuk, az interneten keresztül  mennyibe kerülnek az egyéb ételek:

Az előételeket 1990 forintért hozza ki a futár, a tálak 3290 forintba kerülnek, a desszertek 1490 forintba, hidegen préselt juice-ok (250ml) pedig 1290 forintba.

Ezek az árak tökéletesen belesimulnak az átlagos pesti bisztróárakba, semmi kirívó nincs bennük: aki jót akar enni, egészségesen, annak kb. ennyit ki is kell fizetnie egy frekventált helyen lévő étteremben.
Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék