Fontos felhívás! Ezentúl HETI 9300 forint plusz pénzt kaphatsz. A legtöbb dolgozó még nem is hallott róla, pedig jár NEKI!Vannak olyan rejtett lehetõségek, amikrõl talán nem is hallottál. Nem kötik az orrodra, pedig sok pénzt nyerhetnél rajtuk. Az egyikkel majdnem félmilliót spórolhatsz évente.


Hogy vasútra, autóbuszra, bérletre milyen kedvezmények járnak, viszonylag közismert. De van pár dolog, amiről nem biztos, hogy tudsz.


Fontos felhívás! Ezentúl HETI 9300 forint plusz pénz jár a fizetésed mellé ha nem ott laksz, ahol dolgozol! A legtöbb dolgozó még nem is hallott róla, pedig jár NEKI! Kötelező megadni, erre a jogszabályra hivatkozz : Ezt kötelező adni

Nem ott van az állandó lakhelyed, ahol dolgozol? Heti négy alkalommal kötelezően jár utazási költségtérítés. Ne sajnáld a munkáltatódat, ezt a juttatást nem terheli adó, és az összege egy hónapban 35 200 Ft lehet. Vagyis a teljes éves érték a 400 ezer forintot is meghaladhatja.

Miután a vasúti vagy a buszjeggyel elszámolsz, visszakapod annak 86 százalékát, de ha gáláns a cég, a teljes költséget is megtérítheti.


Érdemes rástartolni


Ha nincs olyan munkahelyed, amelyiktől utazási költségtérítést kapnál, és minden hónapban 6000 forintot vagy annál többet költesz vonatra, akkor számodra az 50 százalékos kedvezményt nyújtó MÁV Start klub kártya a jó megoldás. Ennek éves ára 26 év alatt 19 900 Ft, 26 év felettieknek 34 900 Ft. Nem kevés, de megéri. Ha a családban másnak is jól jönne egy ilyen kártya, akkor neki azt már fél áron adják.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)