Molnár Anikót sokkolták az élelmiszerárak, a nyaralásról is le kell mondania



Drasztikus spórolásba kezdett a sminktetoválóként dolgozó celeb. Fél attól, hogy mi várható a közeljövőben.

Idén sem megy nyaralni Molnár Anikó. Utoljára Egyiptomban nyaralt 3 évvel ezelőtt. Ugyan tervezett idén utazást, Görögországban vagy Törökországban pihent volna egy hetet, de ezt az álmát valószínűleg el kell engednie. Mint mondja, bizonytalan a holnap, nem tudni, hogy a ma elköltött ötven- vagy százezer forint honnan fog hiányozni néhány hónap múlva. A költségek miatt ma már azt is meggondolja, hogy a Balatonra leugorjon-e egy-egy napra – derült ki a Fókusz riportjából.

„Nem tudom, hogy nyugodtan kifizethetnék-e 2-300 ezer forintot egy nyaralásra, hogy később az a pénz nem fog-e hiányozni a kasszából. Nehogy az legyen, hogy elmegyek nyaralni, jól érzem magam, utána pedig a kutyáimnak nem tudok majd kaját venni” – nyilatkozta az egykori valóságshow-szereplő.

Molnár Anikót az is megdöbbentette, hogy mennyire elszálltak az élelmiszerárak. Bevallotta, előfordult már olyan, hogy annyira drága volt a trappista sajt, hogy nem volt hajlandó megvenni, inkább visszatette a polcra.

Sminktetoválóként dolgozik Budapesten, mindennap pomázi otthonából jár be a fővárosba. A munkájában azonban már nem tud min spórolni. „Árat nem nagyon tudok emelni, mert az embereknek sincs pénzük” – panaszkodott Anikó, aki már azon is elgondolkodott, hogy a magas költségek miatt csak heti háromszor megy be a munkahelyére.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)