Három napos csecsemőt találtak az erdőben! Hangyák marták a pici testét, de a pici szerencsére túl élte, ilyen állapotban van most



Amikor elindult megnézni, honnan jön a sírás, először csak egy hangyáktól hemzsegő levélkupacot látott…

Az oroszországi Cseljabinszk városában, egy erdős részen egy háromnapos, levelekkel fedett és hangyák által összemart csecsemőt talált egy férfi. A kicsi szerencséje az volt, hogy a munkába tartó férfi úgy döntött, levágja az utat az erdőn keresztül, és eközben hallotta meg a csecsemő sírását.

Amikor elindult megnézni, honnan jön a sírás, először csak egy hangyáktól hemzsegő levélkupacot látott, amit aztán félre söpört, és ekkor találta meg a gyermeket.

Azonnal a mentőt hívott, a kislány pedig, akin még a köldökzsinór maradványa is ott lógott, kórházba került. Állapotát sikerült stabilizálni, és orvosai szerint teljesen fel is fog épülni, bár azt is hozzátették: tényleg az utolsó pillanatban érkezett a segítség, ha a férfi kicsit később téved arra, már nem tudtak volna a hangyáktól összeharapdált babán segíteni.

A helyi hatóságok azonnal megkezdték a nyomozást az anya után, aki újszülöttjét kitette az erődbe.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)