Ma Berki Krisztián sírjánál jártunk.. még a szó is elakadt, mikor megláttuk az emlékhelyét..



Ma Berki Krisztián sírjánál jártunk.. még a szó is elakadt, mikor megláttuk az emlékhelyét..

Így néz ki most Berki Krisztián sírja. A látvány több, mint szívszorító.

Május 26-án, azaz nagyjából másfél hete temették el a lassan egy hónapja tragikusan fiatalon elhunyt Berki Krisztiánt.

Az egykori médiaszemélyiséget a Farkasréti temetőben helyezték végső nyugalomra, utolsó útjára nagyon sokan kísérték el. A gyászolók – eleget téve Krisztián kívánságának – fehér ruhában jelentek meg a búcsúztatón, és fehér virágokat, koszorúkat helyeztek el a síron.

A Bors kíváncsi volt arra, hogy milyen állapotban lehet most Berki Krisztián végső nyughelye, és a látvány több, mint szívszorító volt. A fehér virágok és koszorúk mellett egy vörös rózsát is találtak a síron, a gyönyörű növények közül azonban már számos elhervadt egy kicsit a nyári meleg miatt.

A portál megkereste Krisztián édesanyját, Júlia asszonyt, hogy megtudják, mikor kerül a helyére a sírkő, és pontosan hogy fog kinézni. A gyászoló édesanya elmondta, hogy bár vannak elképzelések, de sem ő, sem Mazsi nincs még olyan lelki állapotban, hogy erről tudjanak egyeztetni.

„Még nem hoztuk meg a döntést, de az biztos, hogy valami gyönyörű, nagy, grandiózus síremléket szeretnénk a fiamnak. Hiszen ilyen illik az ő személyiségéhez. Viszont az az igazság, hogy Mazsival még nem beszéltünk erről, még képtelen vagyok egyeztetni a fiam sírkövéről. Lelkileg ahhoz még nem vagyunk elég erősek, bár csütörtökön meglátogatott engem. Az unokámat, Emma Katerinát is elhozta”

– fogalmazott Júlia asszony.

Ha a gyászoló család az általános eljárás szerint fogja felállítani a sírkövet, akkor csak a temetés után, nagyjából három hónappal később helyezhetik el a síron. Ugyanis a felásott földet hiába egyengetik el a temetés után, meg kell várni, amíg természetes módon leülepedik és összetömörödik. Ha ezt nem várjuk meg, akkor a sírkő a föld további mozgása miatt megsüllyedhet, és megdőlhet. Ilyesmire gyakran láthatunk példát az ország temetőiben. Szakemberek ilyenkor azt javasolják, hogy a családtagok várjanak akár egy évet is a sírkő megrendeléssel.



Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)