Kiderült az igazság! Eddig ezt sokan rosszul tudták Berki Krisztián halálával kapcsolatban – itt a magyarázat rá



Berki Krisztián lakásához rendőrök érkeztek május 6-án reggel, majd rövidesen bejelentették, hogy a médiaszemélyiség elhunyt. Az idegenkezűséget kizárták, de a helyszínen talált kábítószergyanús anyagok miatt eljárást indítottak. Ahogy mi is megírtuk, a híresség holttestére kislánya, Nati talált rá, és ő hívott segítséget apjának. Azonban most új részletek derültek ki, írja a Promotions. A kislány ugyanis a korábbi feltételezésekkel ellentétben nem Hódi Pamelát vagy Berki Mazsit hívta. Pontosabban ők nem vették fel.

A kislány átnézte apja híváslistáját, majd Berki pszichológusát, Roboz Zsókát tárcsázta azzal, hogy apja nem tud felkelni. Új részletek Berki Krisztián temetéséről: itt helyeznék végső nyugalomra Berki Krisztiánt, megtörtént a boncolás!

Egy hete hunyt el Berki Krisztián, de még mindig képtelen feldolgozni a tragédiát a családja.Temetésének előkészületei azonban zajlanak, felesége azt tervezi, Esztergomban tartanának misét Berki lelki üdvéért, ám hogy hol helyezik végső nyugalomra, még nem dőlt el Édesanyja, Júlia azt szeretné, ha fia ott nyugodna, ahol a gyerekkorát töltötte, azaz Tatabányán, de elfogadja, hogy a végső szót a felesége, Mazsi mondja majd ki ezzel kapcsolatban.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)