Igazán megható, ami a kis SMA-s Zente babával történt!Szem nem marad szárazon ettől!Egykoron még esélyét sem látták annak, ami mára már valóra válhatott: az SMA-val kezelt Zente szinte teljesen meggyógyult. Édesanyja folyamatosan beszámol az állapotáról a közösségi médiában, és nem tud elég hálás lenni annak, hogy ilyen sokan megszerették őket.


A napokban cirkuszban is jártak, amit a kis Zente nagyon élvezett. Számos fényképet készítettek itt, amit büszkén megosztottak a rajongókkal.


"Most vittük el először, így szerintem én legalább olyan izgatott voltam, mint Zenti. Próbáltam kicsit felkészíteni mi várható, hogy például lesznek artisták, akik veszélyes dolgokat művelnek. Nos ezzel azt értem el, hogy már műsor előtt aggódott miattuk. Aztán gyakorlatban, már nem féltette őket annyira, én viszont igen, mert voltak elég hajmeresztő mutatványok" - írta a család a .

Egy biztos: egy életreszóló élményben gazdagodott Zente baba, aki nagy valószínűséggel a jövőben még biztosan szeretne ilyen helyekre járni.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)