Putyin olyan rossz hírt kapott, hogy majdnem agyvérzése lett, állítják a bennfentesek



Putyin titkos szeretője újra terhes: majdnem "agyvérzést" kapott az orosz elnök, amikor megtudta a hírt.

 A győzelem napi ünnepség előtt közölte Vlagyimir Putyinnal az eltitkolt szeretője, hogy ismét gyermeket vár! A General SVR Telegram orosz hírcsatorna szerint a 38 éves Alina Kabajeva híre nem varázsolt mosolyt Oroszország elnökének az arcára: a 70 esztendős politikus cseppet sem tervezte, hogy ismét apa lesz, így valósággal dührohamot kapott.

Putyin nem akarta, hogy bármi megzavarja a II. világháborúban a náci Németország felett aratott totális diadalra emlékezést és katonai felvonulást a moszkvai Vörös téren, ráadásul az ukrajnai invázió alatt nem szerette volna, ha pletykálnak róla.

Viszonyát a 2004-es olimpiai bajnok orosz exsportolóval sohasem ismerte el a nyilvánosság előtt, pedig állítólag Kabajeva már két két fiút is szült neki. Az első 2015-ben egy svájci klinikán jött világra, négy évre rá a második Moszkvában.

Oroszország első embere még 2008-ban jött össze titokban a korábbi ritmikus gimnasztikázóval. Harminc év házasság után, 2013-ban elvált a feleségétől, amit együtt jelentettek be a kamerák előtt, de ezen kívül soha semmit nem osztott meg a magánéletéről. Pedig a feleségétől, Ljudmilától már született két gyermeke, akikről nyilvánosan először csak 2015-ben beszélt, amikor felnőttek: Marija ma már 37, Katyerina 36 esztendős. Ők addig a valódi nevüket is titkolták: a fiatalabb az orosz üzleti élet aktív szereplője lett, 2 milliárd dollárosra (726 milliárd forintosra) becsült vagyonnal, az idősebb pedig Hollandiában él.

A szeretője egyébként Svájcban, luxuskörülmények között él, de a nyilvánosság előtt ritán mutatkozik, így gömbölyödő pocakját is titkolja. Hat évig volt Putyin vezette Egységes Oroszország párt parlamenti képviselője, míg most az Orosz Nemzeti Médiacsoport igazgatóságának elnöke. Egyes források szerint évi 12 millió dollárt (363 millió Ft-ot) keres. Az ukrajnai háború miatt szankcionált orosz oligarchák több értékes ingatlant is neki adtak át „megőrzésre”, így nem csoda, hogy ő is felkerült az Európai Unió ezer orosz szereplőt tartalmazó szankciós listájára.

Egyébként olyan vad állítás is napvilágot látott már Oroszországban, hogy Putyin közvetve éppen a szeretője miatt indította el az ukrajnai háborút. Ugyanis az elnök régóta betegeskedik, és szeretne hátat fordítani a politikának, hogy Kabajevával több időt tölthessen. Csakhogy a Szovjetunió „visszaállításáról” dédelgetett álmát még szeretné valóra váltani...

– Abszolút lehetséges, hogy Oroszország elnöke fél az idő múlásától, ezért elkeseredetten győzni szeretne. Akár egy újabb világháború árán is. Azt viszont kétlem, hogy nyugdíjazná magát – mondta Gyarmati István biztonságpolitikai szakértő.


Elmaradt a légiparádé


Egy ukrán támadást előzött meg az ellenük való offenzívával – erről beszélt a győzelem napi beszédében a Vörös téren Putyin. Az eredeti tervek szerint egy látványos légiparádét is tartottak volna a tér felett, Z-alakzatot rajzoló repülőkkel, de a kedvezőtlen időjárásra hivatkozva azt lefújták.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)