Drámai üzenetet küldött Putyin Oroszország ellenségeinek



Azok az országok, amelyek szankciókkal akarnak ártani Oroszországnak, önmaguknak ártanak. Ezt Vlagyimir Putyin orosz elnök jelentette be május 26-án az Eurázsiai Gazdasági Fórum plenáris ülésén - írja az Izvestija.

Vlagyimir Putyin a következőket mondta az Eurázsiai Gazdasági Fórum plenáris ülésén az Oroszország ellen szankciókat elrendelő államokról:

Bármilyen stabil is azoknak az országoknak a gazdasága, amelyek ilyen rövidlátó politikát folytatnak, a világgazdaság jelenlegi helyzete azt mutatja, hogy álláspontunk helyes és indokolt. Még ha a makrogazdasági mutatókat nézzük is. Ezekben a fejlett gazdaságokban 40 éve nem volt ekkora infláció, nő a munkanélküliség, szakadnak a láncok, erősödnek a globális válságok. És az olyan érzékeny területeken, mint mondjuk az élelmiszer, ezek nem viccek, ezek komoly dolgok, amelyek az egész gazdasági és politikai kapcsolatrendszert érintik"

Az államfő május 24-én bejelentette, hogy az új feltételek mellett az orosz gazdaság nyitott lesz . Kiemelte, hogy az ország azokkal az államokkal bővíti az együttműködést, amelyek ebben érdekeltek.

MÁJUS 23-ÁN PUTYIN MEGJEGYEZTE, HOGY A SZANKCIÓK ELLENÉRE AZ OROSZ GAZDASÁG MÉLTÓSÁGGAL VISELI A CSAPÁST . FELHÍVTA A FIGYELMET ARRA, HOGY "MINDEN FŐ MAKROGAZDASÁGI MUTATÓ ERRŐL TANÚSKODIK".

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (897) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (15) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (99)