Drámai üzenetet küldött Putyin Oroszország ellenségeinekAzok az országok, amelyek szankciókkal akarnak ártani Oroszországnak, önmaguknak ártanak. Ezt Vlagyimir Putyin orosz elnök jelentette be május 26-án az Eurázsiai Gazdasági Fórum plenáris ülésén - írja az Izvestija.

Vlagyimir Putyin a következőket mondta az Eurázsiai Gazdasági Fórum plenáris ülésén az Oroszország ellen szankciókat elrendelő államokról:

Bármilyen stabil is azoknak az országoknak a gazdasága, amelyek ilyen rövidlátó politikát folytatnak, a világgazdaság jelenlegi helyzete azt mutatja, hogy álláspontunk helyes és indokolt. Még ha a makrogazdasági mutatókat nézzük is. Ezekben a fejlett gazdaságokban 40 éve nem volt ekkora infláció, nő a munkanélküliség, szakadnak a láncok, erősödnek a globális válságok. És az olyan érzékeny területeken, mint mondjuk az élelmiszer, ezek nem viccek, ezek komoly dolgok, amelyek az egész gazdasági és politikai kapcsolatrendszert érintik"

Az államfő május 24-én bejelentette, hogy az új feltételek mellett az orosz gazdaság nyitott lesz . Kiemelte, hogy az ország azokkal az államokkal bővíti az együttműködést, amelyek ebben érdekeltek.

MÁJUS 23-ÁN PUTYIN MEGJEGYEZTE, HOGY A SZANKCIÓK ELLENÉRE AZ OROSZ GAZDASÁG MÉLTÓSÁGGAL VISELI A CSAPÁST . FELHÍVTA A FIGYELMET ARRA, HOGY "MINDEN FŐ MAKROGAZDASÁGI MUTATÓ ERRŐL TANÚSKODIK".

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék