"Egy igazi paraszt" - írják róla. Sokakat felháborított Schobert Norbi Berki Krisztián temetésén, teljesen kiakadtak rajta




Csütörtök délután temették el Berki Krisztiánt, ahová a család kérésére mindenki fehér ruhába öltözött. Schobert Norbertnek azonban sikerült mellé nyúlni a felsője kiválasztásával, sokan fel is háborodtak emiatt. Lapozzon, mutatjuk a képeket!

A gyászoló család és barátok mellett sok híresség is feltűnt Berki Krisztián temetésén, akik lerótták tiszteletüket egykori kollégájuk előtt. Kökény Attila két dallal is kedveskedett a gyásznépnek, de a tömegben megjelent Hajdú Péter és felesége, Szögeczki Ági és Megyeri Csilla, valamint Rubint Réka és férje, Schobert Norbert is. A fitneszguru azonban sokakat felháborított azzal, hogy egy fekete mintás pólóban érkezett a gyászszertartásra.

Egy privát Facebook csoportban gyorsan meg is osztották Schobert kinézetét, ahol kemény bírálatokat fogalmaztak meg a kommentelők. „Egy igazi paraszt a Norbika" – írta valaki a kép alá. Az lett volna a furcsa, ha normálisan felöltözik– írta egy másik kommentelő.

„Egyetértek, nagyon gáz ez a poló. Itt látszik,hogy az intelligenciát nem lehet pénzért megvenni...egy fehér ing, egy szép világos szövetnadrággal, mégiscsak egy temetésen megtisztelem az elhunytat, ezáltal magamat is" – reagált a látottakra a csoport egyik tagja.

A fentieknél érkeztek sokkal keményebb kritikák is, de volt, aki védelmébe vette és sokan azt sem értették, hogy miért nem lehetett hagyományok szerint fekete viseletben érkezni. De akadtak olyanok is, akik Rubint Rékát hibáztatták férje viselkedése miatt, sőt olyanok is, akik Berki Mazsit kritizálták a rózsaszín szandálja miatt.




Forrás

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (897) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (15) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (99)