​A Vatikán tudja már, hogy mikor jön a világvége?



Amikor a konklávé pápának választotta, Assisi Szent Ferenc iránti tisztelete jeléül a szent keresztnevét vette fel egyházfejedelmi névként.

Ferenc pápa eredeti civil neve is sokat elárul: Francesco di Pietro di Bernardone, ebben pedig szerepel a Péter – Pietro…

Az emberi társadalom napjainkban tapasztalt felgyorsult és sok szempontból válságba került fejlődése, valamint az ezzel összefüggő globális problémák növekvő száma is azt jelzi, hogy a fenntartható jövő valamiféle korszak- vagy még inkább paradigmaváltás nélkül ma már nehezen elképzelhető.

Mindez azonban nem a világ végét, hanem egy új, az eddigiektől eltérő világ megszületését jelenti a szkeptikusok szerint.

Mások viszont úgy vélik, hogy Ferenc pápa lesz az, aki által a nyáj a sötétségbe menetel.

Az egyik első pápa ugyanis, aki nem rendelkezik közvetlenebb európai gyökerekkel, aki szemet huny a közel-keleti keresztényüldözések felett és szorgalmazta a menekültek – főleg iszlám – vallásúak betelepítését Európába, és “segített” Merkelnek a közvélemény érzékenyítésében…


Forrás: avilagtitkai.com

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (897) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (15) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (99)