Váratlan bejelentést tettek: nagy ajándékot kapnak a nyugdíjasok, ekkor kell figyelni a postaládájukat!Nyitrai Zsolt Facebook-odalán közölte a jó hírt.

Tavasszal újabb JóKor magazin várható, az ingyenes kiadványt a postaládájukban találják majd meg a magyar nyugdíjasok. S hogy miről olvashatnak benne? Többek közt a nyugdíjprémiumról – derül ki Nyitrai Zsolt országgyűlési képviselő legfrissebb Facebook-bejegyzéséből.

„Novemberben közel 2,5 millió nyugdíjas és nyugdíjszerű ellátásban részesülő honfitársunk kapta meg a rekordösszegű 80.000 Ft nyugdíjprémiumot. A baloldal kormányzása alatt nyugdíjprémium kifizetésére eddig még sosem került sor, a polgári kormány viszont negyedik alkalommal adja a juttatást.

Februárban Magyarország Kormánya visszaadta a baloldal által korábban elvett 13. havi nyugdíjat is.

Ezt az egy havi pluszt ráadásul a 2022. januári 5 %-os nyugdíjemeléssel növelt összeg után kapták meg a jogosultak.

Magyarország Kormánya megbecsüli az időseket.

A 2010 utáni nyugdíjasokat segítő intézkedésekről, Orbán Viktor miniszterelnök exkluzív interjújáról még több információt olvashat a tavasszal ismételten megjelenő JóKor magazinban.

A baloldal ismét megszorításokat, nyugdíjcsökkentést, rezsiemelést, és fizetős egészségügyet hozna az időseknek.

A polgári kormány viszont megbecsüli a nyugdíjasokat.

Előre menjünk, ne hátra!” – írta legfrissebb posztjában Nyitrai Zsolt. Az országgyűlési képviselő egy friss videót is mellékelt a bejegyzéséhez.


Forrás

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (897) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (15) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (99)