Korda György komoly döntést hozott: így fog meghalni



Az ország egyik legkedveltebb énekese évekkel ezelőtt találkozott valakivel, akitől megtudta, hol fejezi majd be a földi pályafutását. Gyuri bácsi az értékes információ tudatában, egyszerűen elkerüli a jóslatban leírt helyszínt.

Az énekes elmondta, soha semmire nem mondja, hogy nem létezik, hiszen vele is sok olyan dolog történt, amit nem igazán lehet megmagyarázni.

Biztos vagyok abban, hogy mindenkinek a sorsa előre meg van írva.

Egyszer valaki írt nekem egy dalt erről, az volt a címe, hogy: Valahol minden meg van írva egy végtelen papírra. Ebben én is hiszek – kezdte a Borsnak, s elárulta, asztrológusnál és jósnál sosem járt, a sors mégis úgy hozta, hogy találkozott valakivel, aki nagyban megváltoztatta az életét.

Védőangyal vigyáz rá

– Tizenegy néhány éve, amikor még uszodába jártam és ültem a gőzben, odajött hozzám egy hölgy, akivel szóba elegyedtem és elmondta, ő a világ Spiritiszta Szövetségének az elnöke, Londonból jött Magyarországra egy konferenciára. Meghívtam egy kávéra a szállodánkba és elárulta nekem, látja az aurámat, illetve hogy van egy védőangyalom – mondta az énekes, s hozzátette, a hölgy ezt olyan információkkal is alátámasztotta, ami után semmi kétsége nem volt afelől, hogy ez valóban így van.

– Azt mondta, a védőangyalom egy közeli rokon, egy alacsony hölgy, aki bármerre is járok, vigyáz rám. Tudni kell, hogy az én szüleim elváltak, amikor nyolc éves voltam, édesapám és a két húga nevelt fel engem. A fiatalabbik különösen közel állt a szívemhez, ő 160 cm sem volt és úgy imádott engem, hogy felnőtt koromban is kezet csókolt nekem. Rögtön tudtam, hogy akiről a hölgy beszélt, a nagynéném, Ilonka! Ezt senki sem mondtam, még a legközelebbi ismerőseimnek sem meséltem róla – magyarázta.

Külföldi halált jósoltak neki

Gyuri bácsi ezek után arra is kíváncsi volt, mit tartogat számára a jövő.

– Megkérdeztem tőle, látja-e meddig fogok élni, mire azt felelte: Csak annyit mondok, hogy nem Magyarországon fogja befejezni az életét. Mivel hiszek benne, ezért úgy döntöttem, nem kísértem meg a sorsomat és soha többé nem utazok külföldre – jelentette ki nevetve az ország egyik leghíresebb énekese, aki jó egészségnek örvend és remekül érzi magát a bőrében.

Korda György jó egészségi állapotnak örvend, néhány hónappal ezelőtt a doktornője az orvosi leleteit látva azt mondta, a száz évet is megéli majd

Körbeutazták a világot

Korda György és Balázs Klári a ’80-as évek óta együtt építették fel énekesi karrierjüket, közben többször is körbeutazták a világot. A sok egzotikus kalandot az átkosban csak kevesen engedhették meg maguknak. Korda viszont úgy jár-kelt szabadon a földrészek között évtizedeken át, ahogy csak kevesen. A repülőtérre egészen mostanáig gyakran visszajáró vendégek voltak feleségével.

– Harmincötször voltam az USA-ban, negyvenszer Kanadában, tízszer Ausztráliában, és mindenfelé egész Európában – mondta korábban a zenészlegenda, akinek bár külföldi álomutazásokban már nem lesz része, másik régi szerelmének, a pókernek továbbra is rendszeresen hódol majd.

Klárika és Gyuri bácsi többször is körbeutazták a világot, az énekes azonban már soha többé nem ül repülőre

Csoda mentette meg az életét

Korda György a Borsnak beszámolt egy konkrét esetről, amikor biztos benne, hogy az őrangyala mentette meg az életét.

– Körülbelül 13 évvel ezelőtt éjszaka vezettem haza egy fellépésről. Egy nagy kamion ment előttem és szerettem volna kikerülni, de nem vettem észre, hogy enyhén kanyarodik az út. Beletapostam a gázba, százzal mentem és miután kielőztem, csak akkor vettem észre, hogy velem szemben jön egy teherautó. Olyan közel volt a két jármű egymáshoz, hogy a fények már összeértek. Valaki elkapta a karomat, elrántottam a kormányt balra és átrepültem egy másfél méteres árkon, majd egy kukoricásban landoltam. Az út melletti kilométerkő mellett 10 centiméterre suhant el az autó. Ráadásul a teherautó mögött egy mentő haladt, így azonnal ott volt a segítség – emlékezett vissza.


Forrás

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)