Üzent az agyvérzéssel kórházba kerülő Révész Sándor: Szorítsatok értem, isten áldjon benneteket



Agyvérzéssel kórházba vitték a legendás Piramis együttes énekesét.

– Nagyon küzdelmes napokat élek meg. Sokat gondolok rátok, sokat ad a tudat, hogy vagytok. Szorítsatok értem, isten áldjon benneteket – üzente a Borsnak zenész.

A közösségi oldalára kikerült közlemény szerint az agyvérzés következtében sérült funkciók helyreállíthatóak, vagyis az énekes jó eséllyel fel fog épülni, köszönhetően annak, hogy időben került jó kezekbe.

– Amikor meghallottam, hogy kórházba került, azonnal imádkozni kezdtem érte. Nyomaszt, amikor arra gondolok, hogy a korosztályom nagyjai, például Som Lajos, Meki, Somló Tamás már nincsenek közöttünk, de Sanyival kapcsolatban fel sem merült bennem, hogy őt is elveszíthetjük – fakadt ki a lapnak Zalatnay Cini. – mondta a Bors megkeresésére Cini.

– Erős férfi, ezért a halál a személyével összeegyeztethetetlen. Biztos vagyok abban, hogy Sanyi tökéletesen fel fog épülni, mindenki ezért szorít most.Biztos vagyok abban, hogy Sanyi tökéletesen fel fog épülni, mindenki ezért szorít most.


Forrás

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)