Üzent az agyvérzéssel kórházba kerülő Révész Sándor: Szorítsatok értem, isten áldjon benneteketAgyvérzéssel kórházba vitték a legendás Piramis együttes énekesét.

– Nagyon küzdelmes napokat élek meg. Sokat gondolok rátok, sokat ad a tudat, hogy vagytok. Szorítsatok értem, isten áldjon benneteket – üzente a Borsnak zenész.

A közösségi oldalára kikerült közlemény szerint az agyvérzés következtében sérült funkciók helyreállíthatóak, vagyis az énekes jó eséllyel fel fog épülni, köszönhetően annak, hogy időben került jó kezekbe.

– Amikor meghallottam, hogy kórházba került, azonnal imádkozni kezdtem érte. Nyomaszt, amikor arra gondolok, hogy a korosztályom nagyjai, például Som Lajos, Meki, Somló Tamás már nincsenek közöttünk, de Sanyival kapcsolatban fel sem merült bennem, hogy őt is elveszíthetjük – fakadt ki a lapnak Zalatnay Cini. – mondta a Bors megkeresésére Cini.

– Erős férfi, ezért a halál a személyével összeegyeztethetetlen. Biztos vagyok abban, hogy Sanyi tökéletesen fel fog épülni, mindenki ezért szorít most.Biztos vagyok abban, hogy Sanyi tökéletesen fel fog épülni, mindenki ezért szorít most.


Forrás

Share:

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

Üzemeltető: Blogger.

Közreműködők