Mi folyik itt? Putyin egyszer csak eltűnt az élő közvetítésből



Vlagyimir Putyin orosz elnök épp befejezné egy gondolatát a moszkvai Luzsnyiki stadionban tartott ünnepi beszédében („Tiszta véletlen egybeesés, hogy a speciális katonai műveletek kezdete egy napra esett a születésnapjával…”), amikor egészen bizarr módon hirtelen az éneklő tömegre vág az orosz állami TV közvetítése. Azt, hogy kinek a születésnapján indult meg Ukrajna Oroszország inváziója, tehát nem tudtuk meg.

Ezen a megmozduláson szólalt fel az orosz elnök, akinek több erős mondata is volt. Szerinte például

- Oroszország sokat tett a Krím és Szevasztopol felemeléséért, a régiót ugyanis ki kellett húzni abból a „megalázó állapotból”, amiben Ukrajna tagjaként részesültek.

- A Krímben élők helyesen cselekedtek, amikor „akadályt görgettek a neonácik útjába.”

- Az ukránok népirtást követnek el a Donbaszban élők ellen, a különleges katonai művelet célja pedig az, hogy ez befejeződjön. Kijev ebben a pillanatban is „büntető csapásokat” hajt végre a régió lakosaival szemben.

- Az Ukrajnában harcoló katonák hősies magatartást tanúsítanak, egymást védik, hosszú idő óta nem volt ilyen erős az egység.

Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője szerint Putyin „szerverhiba” miatt tűnt el a képernyőről.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)