Putyin elveszti a háborút? Putyin nagyon furán viselkedett a vésztanácskozáson! EZT nézzétek:



Máris annyira fájnak a Putyin-rendszernek az Európai Unió, az Egyesült Államok és Nagy-Britannia frissen bevezetett gazdasági szankciói, hogy a korábban nagyon magabiztos Kreml váratlanul be is ismerte a helyzet súlyosságát.

„A gazdasági realitás jelentősen megváltozott. Ezek kemény szankciók, problémákat okoznak”

– mondta hétfőn Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője a Reuters szerint, egyből hozzátéve, hogy „Oroszország képes elhárítani a kárt.” A Putyin-rendszer egyik legismertebb arca szerint kész, jól kidolgozott terveik vannak a legdurvább szankciók ellen is,írja a 444.hu

Nem feltétlenül erről árulkodtak azok a híradófelvételek és fotók, amik Putyin elnök és szűk gazdasági stábjának tanácskozásán készültek. Max Seddon, a Financial Times moszkvai irodavezetője posztolt néhány képet a Twitterére.

A megbeszélésen Oroszország olyan gazdasági moguljai vettek részt, mint Elvira Nabjullina, a jegybank elnöke, Anton Sziluanov pénzügyminiszter, Maxim Oreskin, az elnök gazdasági főtanácsadója és German Graf, a legnagyobb állami bank, a Sberbank elnöke.

Putyin, akinek mintha mániájává váltak volna a gigantikus asztalok, most is egy valószínűtlenül hosszú asztal egyik végén trónolt, elvileg bizalmas emberei a túlvégen.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)