Hirtelen felbukkant Katalin hercegné sosem látott ikertestvére? Erre aztán végképp nem számított senkiA döbbenetes hasonlóság azonnal beindította sokak fantáziáját.

Bárhová is megyünk a világban, simán benne van a pakliban, hogy egyik pillanatról a másikra megpillantjuk a hasonmásunkat, akivel lehet, hogy azonnal készítünk is pár közös fotót, amelyeket mindjárt fel is lövünk a világhálóra. Ám elképesztő sztorik, pletykák és hírek eredői lehetnek azok a képek, amikor valamely celebritás vagy híresség hasnmásával találkozunk, akiről pár posztolás után már simán szárnyra kaphatnak olyan pletykák, hogy az illetőnek bizony lehet egy ikertestvére.

Vilmos herceg feleségének, Katalin hercegnének is van egy hasonmása, méghozzá Nagy-Britanniában. Heidi Agan tényleg úgy néz ki, mintha a kedvelt hercegnének lenne egy ikertestvére, az internet népe pedig már fel is kapta a nőt.

Később az is kiderült, hogy Nagy-Britanniában meglehetősen jó hasznot lehet húzni abból, ha valamelyek királyi családtagnak a hasonmása vagy. Még az is megesik, hogy a család meghívja a hasonmásait partikra. Heidi Agan korábban többször is jól használta azt, hogy hasonlít Katalinra, amikor pincérnőként dolgozott, például teljesen megváltozott az élete, amikor Vilmos megkérte Katalin kezét, szinte az összes helyre felvették, ahová jelentkezett, és lassan a pincérkedést is abba kellett hagynia.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)