Nagyon kemény amit kijelentett: Egyedül érzi magát a házasságában Várkonyi Andrea



Valentin-napi lesifotójuk óta a külvilág szemében viszonylag eseménytelenül telik Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc házassága – jó ideje nem hallani róluk.

A Star magazin azonban kíváncsi volt arra, hogy egy évvel az eljegyzés után hogyan élik mindennapjaikat a szerelmesek, mi vár rájuk a jövőben. Ehhez Marcus mágus segítségét kérte, aki a kártyákból kiolvasott információkat mondta el a sztárpárról.

– Bár nem az érzelmek dominálnak a kapcsolatukban, lelkileg nagy harmóniában élnek. Noha sok az irigy és kétkedő, nem foglalkoznak velük. Az elkövetkező években biztosan nem fordul meg a fejükben a válás gondolata, közös gyerek helyett pedig az anyagiakra összpontosítanak. Megtalálták egymás gyerekeivel a közös hangot, de nem mindenki fogadja el a másikat, emiatt olykor adódhatnak súrlódások, feszült helyzetek – olvasta ki a kártyából a pénzmágus és rontásszakértő, aki azt is elárulta: a tévés a hétköznapokban feleégként és üzletasszonyként is remekül helytáll.

– Andrea nagyon megfontolt és céltudatos, mindig keresi az új kihívásokat. (…) Amellett, hogy a férje a tenyerén hordozza, Lőrincnek a temérdek munka mellett kevés ideje és energiája jut a közös életükre. Andrea azért egyedül érzi magát a házasságában, a magányt pedig munkával próbálja ellensúlyozni – folytatta Marcus mágus. – A jövőben is remek lehetőségek várnak rá, és a közszereplés ismét előtérbe kerül. Emellett sokat utaznak majd a férjével, mert igazán csak akkor tudnak kettesben kikapcsolódni, ha külföldre mennek, és minél távolabb kerülnek a munkától.


Forrás

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)