II. Erzsébetet nagyon súlyos csapás érte, erre senki nem tudott felkészülni



A monarchiát és a brit királyi családot súlyos megrázkódtatások sora érte az elmúlt években, tavaly pedig elhunyt II. Erzsébet férje, Fülöp herceg is. Egy pillanatra úgy tűnt, hogy a szomorú hír és a gyász újra egységbe tudja majd kovácsolni a lassan széthulló családot, ám nem így történt. Harry herceg és Meghan Markle továbbra sem nagyon tesznek olyan gesztusokat, amely az egység irányába mutatnának.

Március 29-én majd fontos megemlékezést tart a család, a királynő szeretett férjére, Fülöp hercege emlékeznek majd. Az eseményre Harry herceg és Meghan Markle is meg voltak hívva, ám nem fognak részt venni majd a ceremónián, nem repülnek haza majd régi fészkükbe új otthonukból, az Egyesült Államokból.

Harry herceg ezt biztonsági kérdésekkel indokolta, úgy érzi, nem kapnák meg azt a személyi védelmet, mint régen.

Sokak szerint Harryék egyszerűen az Oscar-gálát választották a régi otthonuk helyett. Az angol bulvárlapnak, a Mirrornak nyilatkozó bennfenntes információi szerint a királynő pedig roppantul csalódott, hiszen még Lilibet dédunokáját sem láthatta.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)