FIGYELEM! Ha te is vásároltál itt, NE EDD MEG! Hányást, hasmenést, ételmérgezést okoz!



A Nébih azonnali közleményt adott ki, ugyanis listeria fertőzöttséget mutattak ki egy papkeszi termelő húskészítményeiben.

Listeriafertőzöttséget mutatott ki a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal laboratóriuma egy papkeszi termelő húskészítményeiben.

Az élelmiszer-biztonsági kockázat miatt a hatóság kéri, hogy akik a termelőtől március 3. után vásároltak, kizárólag alapos hőkezelést követően fogyasszák el a vásárolt árut.

A sütést nem igénylő élelmiszerek esetében pedig egyáltalán nem javasolt a fogyasztásuk.

A Nébih tájékoztatása szerint ezeknek a termékeknek az elfogyasztása ételmérgezésre utaló tüneteket idézhet elő,  jelentkezhet mint láz, hányás, hasmenés, fejfájás.

Ha valaki a termék elfogyasztása után ilyen tüneteket észlel magán, azonnal forduljon orvoshoz– javasolta a hivatal, amely a húskészítmény adatait is közölte.

Ezek szerint az előállító Sári Gyula kistermelő, az értékesítés helyszíne: Veszprém Vásárcsarnok, 8200 Veszprém, Jutasi út 2.; 8183 Papkeszi, Petőfi utca 1.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)