Este hívtam a rendőrséget, hogy éppen kirabolnak – Mire az volt a válaszuk, hogy jelenleg nincs szabad kocsijuk, majd jönnek ha tudnak! Ekkor újra hívtam őket és közöltem velük, hogy…



Éppen lefeküdtünk volna, mikor az asszony szólt, hogy ég a lámpa a garázsban. Kinézek és látom ám, hogy négy markos c.g.ny legény serényen hordja kifelé a cuccaimat, aztán rakják az utcán ácsorgó teherautóra ezerrel.Kapom a telefont, hívom a rendőrséget, de azt mondja egy zsernyák, hogy momentán egy szabad kocsijuk sincs, de nyugi, amint lesz, jönnek, és már le is tette.

Nekem meg a fejembe szaladt az adrenalin azonnal, úgy hogy ismét felhívtam a szervet.

Mondom neki, az előbb telefonáltam, hogy jöjjenek, de már nem kell sietniük. Ugyanis fogtam a puskámat, és lepuffantottam mind a négyet, helyszínelni meg tényleg ráérnek később is. No, le se tettem a kagylót, négy rendőrautó már ott is volt a házunk előtt, plusz a mentő.

El is kapták a betörőket ízibe.Az egyik rendőr, aki velem is hajlandó volt szóba elegyedni megjegyezte:- Mintha azt mondta volna, hogy lelőtte mind a négyet.Mire én:- Maguk meg valami olyasmit mondtak, hogy nem tudnak küldeni senkit.


A fent leírt történet természetesen humor. 

Forrása a rendőrviccek.

Címlapfotó: illusztráció


Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)