Rejtély!! Nyomtalanul eltűntek Damu Roland milliói, azok, a helyszínen voltak a következőket mondták:



Szeptemberben történt, hogy Damu Roland azzal jelentkezett be a Facebookon, hogy segítséget, anyagi segítséget kér, pénzre van szüksége. A színész december végén hunyt el, és csak most derült ki, hogy szeptemberi kérését valaki teljesítette. Azt nyilatkozta a Blikknek Damu Roland egyik legjobb barátja, Szilágyi Zsolt hogy egy ismerősüknek köszönhetően a híresség komoly összeghez jutott: több millió forinthoz.

Bár Damu Roland az évek során többmilliós tartásdíj-tartozást halmozott fel, az összeget nem ennek törlesztésére tervezte fordítani.

„Roli egy új, az internetre szánt tervét akarta megvalósítani, együtt dolgoztunk rajta”

– mondja a barát, Szilágyi Zsolt, hozzátéve, hogy Damu Roland halálát követően többedmagával járt a színész otthonában, hogy a holmiját összeszedjék. A férfi azt is hozzáteszi, hogy nem hiszi, hogy a napokban Damu Roland menyasszonyaként emlegetett hölgy és a színész valóban eljegyezték volna egymást.

„ Egy másolt kulccsal jutott be Roland kedvese – akiről nem tartom valószínűnek, hogy a jegyese volt – a főbérlő, valamint én egy közös ismerősünkkel. Tanúk előtt szedtem össze Roland cuccait, amiről leltár is készült, ezt elküldtem a szüleinek és Évának, a nagynéninek is”

– állítja Szilágyi Zsolt.

Ez a bizonyos nagynéni nevelte fel Damu Rolandot, és az ő lánya, a színész unokatestvére volt az a rokon, aki a napokban többször is nyilatkozott az elhunyt hírességgel kapcsolatban.

„Nem kaptunk kulcsot, de amikor kerestük a főbérlőt, hogy engedjen be minket, kerek-perec megtagadta a kérést. Bezzeg, úgy tudjuk, Szilágyi Zsolt bemehetett. Édesanyám azt tervezi, feljelentést tesz”

– többek között ezt nyilatkozta most Tóth Zita. Hogy az internetre szánt tervhez kapott milliók hova lettek, az egyelőre nem világos, mint ahogy azt sem, hogy a gyászszertartást és a temetést a rokonok vagy a közeli barátok-ismerősök szervezik-e.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)