Jakab olyan verset írt a magyar valóságról Orbán nótájára reagálva és már most több százan értenek vele egyet!!




Orbán Viktor még a tavalyi utolsó, december 21-i rendkívüli Kormányinfón mondta azt, hogy ő bizony ismeri a magyar néplélek minden rezdülését és sajátosságát, éppen ezért nagyon örül annak, hogy a kormány kampányszlogenje – még ha sajátos formában is – eljutott a magyarokhoz.

A „Piros lett a paradicsom, nem sárga, Magyarország előre megy, nem hátra” mondat mára szinte szállóigévé vált, és a miniszterelnök még az évösszegző videóját is erre a strófára húzta fel, ráadásul a Blikk kinyomozta azt is, hogy a kampánydallá vált mulatós nótában melyik magyar hírességek énekelnek. A szlogen azonban a politikai ellenfeleit is megihlette, köztük például Jakab Pétert.

A Jobbik elnöke a Facebook-oldalán egy olyan verziót alkotott a nótából, amelyről úgy gondolja, jobban illik a magyar valóságra, mint az eredeti.

„Piros a paradicsom, nem sárga, soha nem volt ilyen magas az ára.

Rekord itt az infláció, s az áfa, a kenyér se volt soha még ilyen drága.

Tegyük fel a Fideszt egy nagy lapátra, úgy sincs pénzünk új óriásplakátra:

Magyarország előre megy nem hátra! A jólétnek kormányváltás az ára”

– hangzik Jakab alkotása, amit néhány óra alatt már több százan osztottak meg a közösségi médiában.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)