“Nem akartam hinni a szememnek, mikor láttam, mit tesz a down-szindrómás pénztáros a lányommal!”



Suzie Skougard és kislánya, Carly (Mission Viejo) vásárolni voltak, amikor olyasmi történt velük, amit Suzie később egy több ezerszer megosztott Facebook-bejegyzésben foglalt össze.

Ha elolvasod a cikket, Te is megérted, miért osztották meg annyian Suzie bejegyzését.

Az édesanya leírja, hogy régóta ismeri a pénztáros hölgyet, aki aznap odalépett hozzájuk. Már azelőtt is mindig a Down-szindrómás pénztáros hölgy pénzárához állt be a sorba, hogy várandós lett volna Carlyval.

Amikor kiderült, hogy gyermeket vár, és a kislánya is Down-szindrómával születik majd, még nagyobb motivációt érzett, hogy annyiszor beszélgessen el a kedves pénztárossal, ahányszor csak tud!

Suzie sosem mondta a pénztárosnak, hogy az akkor féléves kislánya is Down-szindrómával érintett, ám egy nap, a pénztáros magához ölelte a kislányt, és így szólt: “Down-szindrómája van.”

“Ismeri a jelbeszédet?” – kérdezte később Suzie-tól.

“Ismer néhány jelet.”

“Amikor kicsi voltam, ezt (azt a jelet mutatta, hogy ‘többet’) és ezt (azt a jelet mutatta, hogy ‘kérem’) a jelet ismertem”

“Igen! Carly is tudja ezeket!”

“És van még egy, amit szeretnék megmutatni neki. Megtanítom rá!” És azt a jelet mutatta, hogy “Szeretlek ”

Mindezzel könnyekig hatotta az édesanyát, és büszkeséggel töltötte el az a gondolat, hogy az ő kislánya is ilyen kedves, csupaszív felnőtt lesz!

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)